Cezara & Cristi | nuntă în Pitești | Alex Barbu photographer

Oameni faini | Cezara&Cristi – 27 mai 2017 | Pitesti |

fotografii de la nunta

Nu cred în coincidențe.

O știu pe Cezara de cand eram în clasa a cincea și mergeam împreună acasă după școală, pentru că locuiam in același cartier.

Ne-am reîntalnit apoi la liceu iar după mulți ani în care fiecare a luat viața la trântă și nu am mai vorbit, mi-a scris că se căsătorește și vrea mă angajeze ca fotograf la nunta ei.

M-am bucurat maxim, mai ales după ce l-am cunoscut și pe Cristi, soțul și sprijinul ei.

M-am bucurat și mă voi bucura mereu că am fost fotograf la nunta lor, deoarcece Cezara și Cristi sunt un cuplu model, 2 oameni făcuți unul pentru celălalt, care se iubesc și stiu să se bucure de timpul petrecut împreună într-un mod unic.

Împărtășesc cu ei multe valori (familia, timp de calitate cu partenerul de viață, optimism, dedicare în muncă, etc.). Am simțit din plin acest lucru și în ziua în care am făcut ședința foto de dinainte, dar și în timpul nunții lor.

Fotografiile pe care le-am selectat vor arăta tot ce am scris mai sus.

Îmi doresc ca uitându-te la aceste imagini să simți o parte din bucuria lor din acea zi așa cum au simțit-o și ei, și eu.

Prin această postare vreau să le urez încă o dată “Casă de piatră!” și să le mulțumesc că m-au ales pe mine și echipa mea să avem grija de amintirile din ziua nunții lor.

01fotografie cuplu sedinta foto de logodnăfotografie de la intrarea mirilor in primariefotografie cu miri la cununia civila05reactia fratelui mirelui cand o vede pe mireasamoment amuzant cu bunicul mireseimirele fuge cu rochia de mireasamoment emotionant cu mireasa si domnisoarele de onoarefotografie imbracat mireasamirele si mireasa la pregatirimirele si mireasa se imbraca in acelasi timpmoment inainte de intrarea in bisericanasul o conduce pe mireasa in bisericamireasa plange in bisericamoment cu mireasa care plange in bisericafotografie de nuntapreotul tine ceremonia nuntiidomnisoare de onoare in bisericamirele si fratele in bisericamireasa, mirele si bunicul mireseiprimul dans, castel, pitestimoment din dansul mirilormireasa cheama nuntasii la dansdistractie in timpul petrecerii de nuntamireasa in extazselfie cu miriiun copilas simpatic de la nuntaatmosfera de la petrecerea nuntiimoment romantic din timpul petrecerii de nuntamirele si mireasa taie tortulmoment amuzant cu domnisoarele de onoare la sfarsitul petrecerii

Mi-ar placea la nebunie să știu ce părere ai despre această postare. Aș aprecia mult dacă mi-ai lăsa un comentariu mai jos.

Comentarii

comentarii

Go top